DomovNoviceKoncert Radia Capris ponovno združil vse generacije

Koncert Radia Capris ponovno združil vse generacije

Naši krajiNoviceProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Približno 3.000-glava množica se je včeraj zvečer zbrala na osrednjem koprskem trgu, da bi skupaj z Radiem Capris pozdravila poletje z največjo koncertno zabavo v Slovenski Istri. Nepozabno vzdušje so na odru pred Pretorsko palačo pričarali Magnifico, Danilo Kocjančič & Friends in Dej še’n litro, ki so s svojimi energičnimi nastopi obiskovalce koncerta popolnoma navdušili.

Caprisov koncert se je letos na Titov trg vrnil po treh letih, privabil pa več tisoč glavo množico obiskovalcev vseh generacij. Večer se je pričel s pol drugo uro trajajočim nastopom zasedbe Danilo Kocjančič Friends, ki je odigrala vse največje Danilove uspešnice, nato so na oder prišli Dej še’n Litro, skupina šolanih pihalcev, trobilcev in tolkalcev iz Slovenske Istre in Krasa, ki so občinstvo dobro ogreli pred vrhuncem večera, ko je na oder prišel vse slovensko priljubljeni glasbenik, pevec Robert Pešut – Magnifico.

Vse do 1. ure zjutraj je množica obiskovalcev na trgu prepevala glasbene uspešnice, kot so Silvija, Hir aj kam hir aj go in 24.000 baci. Večer sta povezovala jutranja voditelja Radia Capris, Suzana Srdić in Nejc Špeh, koncert pa je imel tudi dobrodelno noto. Obiskovalci so na koncertu lahko kupili Urbanovo srečko (s tem pa prispevali za dečka Urbana, ki se je rodil z gensko okvaro, zaradi katere ne more hoditi in govoriti) ali sodelovali v dobrodelnem srečelovu Obalnega društva proti mučenju živali.

Koncert je Radio Capris organiziral v sodelovanju s podjetjem Koda Events.

Foto: Radio Capris, Jaka Ivančič