DomovNoviceKonec tedna bo Koper v znamenju kubanskih ritmov

Konec tedna bo Koper v znamenju kubanskih ritmov

KulturaNaši krajiNoviceProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Ljubitelji kubanske kulture, latino in afriških ritmov bodo lahko prišli na svoj račun. Vroče poletne dni bo konec tedna med 11. in 13. avgustom v Taverni popestrila prireditev Summer Afro Latino festival, ki jo organizira Društvo Prvi Korak.

Od petka do nedelje bodo v Taverni čez dan potekale plesne delavnice, vsak dan pa bo za ljubitelje zabave in željne plesa med 17. in 18. uro zagotovljena plesna animacija. Zvečer si bodo obiskovalci lahko ogledali plesne spektakle in zaplesali v afriških ali latino ritmih.

Poskrbeli tudi za najmlajše plesne sončke

Tokrat niso pozabili niti na najmlajše. V soboto, 12. avgusta, ob 11. uri bodo otroci lahko v koprski Taverni zaplesali in se zabavali v poletnih hitih in latino plesni animaciji.

Člani Društva Prvi KORAK skozi tri dnevno dogajanje pripravljajo bogat zabaven program, ki je namenjen vsem ljubiteljem kubanske kulture, latino in afriških ritmov, predvsem pa vsem, ki se radi zabavajo. Poleg plesnega programa so za goste, ki bodo množično obiskali naš kraj pripravili tudi bogat spremljevalni program, ki vključuje degustacijo istrkih jedi in spoznavanje zaledja Slovenske Istre.

Vse plesne aktivnosti festivala so brezplačne. Več informacij o pestrem programu festivala na povezavi.

Prireditev je sofinancirana s strani Mestne občine Koper in Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti.

Foto: Društvo Prvi KORAK