DomovNoviceKoprske gimnastičarke ponovno med najboljšimi

Koprske gimnastičarke ponovno med najboljšimi

NoviceSlovenijaŠport Preglej vse novice
Deli vsebino

Gimnastična tekmovanja so pred dnevi ponovno zaživela. V Ljubljani je minuli vikend tako potekal pokal Slovenije v ženski športni gimnastiki, kjer so koprske gimnastičarke iz Športnega kluba Salto Koper s svojimi odličnimi nastopi posegle po najvišjih mestih in ponovno dokazale, da sodijo med najboljše v državi.

Ljubljana je v soboto gostila Pokal Slovenije v ženski športni gimnastiki, na katerem so se pomerile mlade športnice iz različnih gimnastičnih klubov po državi. Ekipo koprskih gimnastičark, ki so se na tekmovalni podij vrnile po dobrem letu premora, je spremljala trenerka Vesna Stavarev, ena najboljših slovenskih gimnastičark vseh časov. Domače telovadke so ponovno dokazale, da sodijo med najboljše, saj so se na obalo vrnile s številnimi odličji.

V kategoriji starejše deklice je v mnogoboju zmagala Ema Akrapović, ki je v tej starostni kategoriji tekmovala prvič, zlato so si okrog vratu nadele tudi kadetinje Luna Babič, Luana Lubinič in Franka Marić, ki so tekmovale ekipno. Drugo mesto je v mnogoboju dosegla Luna Babič, tretje pa Luana Lubinič.

Foto: Športni klub Salto Koper