DomovNoviceKrajevna skupnost Dekani oddaja dvosobno stanovanje

Krajevna skupnost Dekani oddaja dvosobno stanovanje

Naši krajiNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Krajevna skupnost Dekani v najem oddaja dvosobno stanovanje v večstanovanjski stavbi na naslovu Dekani 210. Stanovanje je vseljivo takoj, najnižja izhodišča mesečna najemnina znaša 592,35 evra. Interesenti lahko ponudbo oddajo do vključno 28. julija.

Krajevna skupnost Dekani je na svoji spletni strani objavila namero o oddaji nepremičnega premoženja v najem, in sicer na naslovu Dekani 210. Gre za dvosobno stanovanje v 1. nadstropju večstanovanjske stavbe iz leta 1945.

Stanovanje v bivalni površini 41,4 kvadratnega metra ima lastno ogrevanje in urejene priključke za elektriko, vodo, telefon in priključek kabelskega operaterja Telemach. Stanovanju pripada tudi kletni prostor v izmeri 8,3 kvadratnega metra. Stanovanje je vseljivo takoj. Sicer ni opremljeno, vendar obstaja možnost odkupa opreme od predhodnega najemnika.

Najnižja izhodiščna mesečna najemnina stanovanja znaša 592,35 evra. Pogodba bo sklenjena za določen čas enega leta z možnostjo podaljšanja.

Pisno vlogo za najem stanovanja mora interesent v zaprti ovojnici z oznako »NE ODPIRAJ – PONUDBA STANOVANJE 1« poslati priporočeno na sedež Krajevne skupnosti Dekani, na naslov: Krajevna skupnost Dekani, Dekani 209, 6271 Dekani, najpozneje do vključno 28. julija 2023. Ponudbi mora biti priloženo dokazilo o plačani varščini za resnost ponudbe v višini dveh izklicnih mesečnih najemnin. Če bo za sklenitev najemnega razmerja zainteresiranih več subjektov, se bodo z njimi opravila pogajanja.

Več informacij je dostopnih na tej povezavi. Vsa pojasnila v zvezi z namero, vključno s predhodnim ogledom, lahko interesenti v popoldanskem času dobijo na telefonski številki 041 607 727.

Foto: zajem zaslona Googlovi zemljevidi