DomovNoviceLe še dobra dva tedna do plezalnega spektakla v Kopru

Le še dobra dva tedna do plezalnega spektakla v Kopru

NoviceObvestilaSlovenijaŠport Preglej vse novice
Deli vsebino

Le še dobra dva tedna nas ločita do največjega športnega poletnega tekmovanja v Kopru, kjer bo mogoče v živo spremljati najboljše športne plezalce na svetu, vključno z dvakratno olimpijsko prvakinjo Janjo Garnbret. Ljubitelji plezanja imajo še do sobote, 24. avgusta, čas za nakup vstopnic v predprodaji.

Koper bo že tretje leto zapored gostil tekmo svetovnega pokala v športnem plezanju Koper 2024 in organizatorji tudi za letošnjo prireditev, ki bo na zunanji plezalni steni Plezalnega centra Koper Plus Climbing potekala v petek in soboto, 6. in 7. septembra, obljubljajo vrhunsko plezalno doživetje. Športnoplezalni spektakel na Obali bo prva postojanka najboljših športnih plezalk in plezalcev po olimpijskih igrah Pariz 2024 in prvič po Parizu bo mogoče v steni spremljati zlato olimpijko Janjo Garnbret ter Mio Krampl in Luko Potočarja, prav tako olimpijcema iz Pariza.

S pravočasnim nakupom finalne vstopnice do brezplačnega ogleda polfinala

Predprodaja vstopnic poteka do sobote, 24. avgusta, v tem času pa vam organizatorji ponujajo priložnost, da za ceno finalne vstopnice brezplačno spremljate tudi polfinalne boje. Za ogled finala, 7. septembra, morajo odrasli odšteti 20 evrov, odrasli in mladostniki od 9 do 18 let pa 10 evrov. Kot že napisano, nakup vstopnice v predprodaji, omogoča brezplačen ogled petkovega polfinala. Vstopnice lahko kupite na povezavi.

Foto: Grega Valančič/Planinska zveza Slovenije