DomovNoviceLea Sirk bo projekt z mladimi talenti zaključila v Centru mladih Koper

Lea Sirk bo projekt z mladimi talenti zaključila v Centru mladih Koper

KulturaNaši krajiNoviceProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Primorska pevka Koprčanka Lea Sirk je za konec letošnjega poletja s svojo ekipo ponovno pognala kolesje projekta Poletni kamp za mlade pevce in plesalce, ki bo na plan zvabilo mlade ustvarjalce iz vse Slovenije. Poletna šola bo potekala med 22. in 26. avgustom v piranski občini, natančneje v otroškem letovišču Pacug. Zaključni koncert mladih talentov pa bo v petek, 26. avgusta, ob 17. uri v Centru mladih Koper.

Pevka je na družbenem omrežju razkrila, da so s strokovnimi mentorji zasnovali petdnevni glasbeno-plesni poletni kamp za mladino. Gre za že enajsto poletno šolo, ki bo po njenih besedah najbolj zabavna, nora in odštekana. Z udeleženci kampa bodo intenzivno ustvarjali pevsko-plesni šov, povezovali mlade pevce, plesalce in ostale talente, izobraževali, predajali znanje, navdihovali, preganjali negotovost in prebujali bodoče zvezde, ki se želijo predstaviti na odru.

“Neizmerno sem hvaležna, da mi Mestna občina pomaga pri izvedbi tako lepega dogodka, ki ga želimo izpeljati na visoki ravni, kot bi šlo za profesionalne izvajalce. Koper je prelepo mesto, obdano z dobro energijo in tukaj je pravi prostor, da se domači umetniki združujemo in ustvarjamo še več,” je pred začetkom letošnjega Poletnega kampa razkrila Sirkova in dodala: “Letos sem k sodelovanju povabila nadarjeno plesalko Veroniko Škrlj, ki bo skrbela za koreografije naših udeležencev, ki si po trdem pet dnevnem delu zaslužijo pravi oder, luči in dobro ozvočenje.”

Več o letošnji poletni šoli in programu na spletni povezavi.

Foto: Glasbeno Izobraževanje Cirque – Lea Sirk