DomovNoviceLjudska univerza Koper vabi na brezplačni delavnici o pomenu tržne promocije v mestu

Ljudska univerza Koper vabi na brezplačni delavnici o pomenu tržne promocije v mestu

Naši krajiNoviceProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Ljudska univerza Koper je v sodelovanju z Mestno občino Koper, ki projekt sofinancira, pripravila inovativen program, ki bo okrepil promocijo in poslovanje v mestnem središču Kopra. Program je posebej zasnovan za tiste, ki svojo dejavnost opravljajo v mestnem središču in prispevajo k razgibanemu mestnemu utripu.

Prednostno mesto pri vključevanju v brezplačni program imajo lastniki ali zaposleni pri podjetjih in ponudnikih storitev, ki svoje poslovanje izvajajo v mestnem središču Kopra, odprt pa je prav za vse odrasle prebivalce Mestne občine Koper, ki se želijo izobraževati na področjih, ki jih program delavnic zajema.

Program, ki ga bo v prvi polovici novembra organizirala Ljudska univerza Koper, omogoča udeležencem pridobitev veščin in znanja na več ključnih področjih, vključno s promocijo preko sodobnih družbenih omrežij in grafičnim oblikovanjem. Udeleženci bodo pridobili znanje o učinkoviti rabi platform, kot so Instagram, Facebook, TikTok in drugi. Poleg tega se bodo naučili osnov oblikovanja oglasov in promocijskih materialov, ki izstopajo in privlečejo pozornost. Program bo osredotočen na preproste in praktične rešitve, ki bodo dostopne tudi tistim, ki nimajo predhodnega znanja s področja oblikovanja.

Brezplačni delavnici bosta potekali v sredo, 8. novembra, in v četrtek, 16. novembra, med 17. in 20. uro v prostorih Ljudske univerze Koper. Delavnici bosta izvedeni pod vodstvom Katje Rezman in Lare Pirc, strokovnjakinj s področja trženja in oblikovanja.

Na brezplačni delavnici se je možno prijaviti vse do ponedeljka, 6. novembra, na povezavi.

Več informacij o delavnicah na povezavi.

Foto: Ljudska univerza Koper