DomovNoviceMedobčinska uprava Istre zaposluje redarje pripravnike

Medobčinska uprava Istre zaposluje redarje pripravnike

Naši krajiNovice Preglej vse novice
Deli vsebino

Medobčinska uprava Istre išče kadrovske okrepitve v medobčinskem redarstvu. Tako je razpisala javni natečaj za kar osem občinskih redarjev pripravnikov. Rok za prijavo se izteče 9. januarja.

Medobčinsko redarstvo v svoje vrste vabi osem redarjev pripravnikov z zaposlitvijo za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in s šestmesečnim poskusnim delom. Odložni pogoj je, da kandidati uspešno opravijo poskusno delo in preizkus znanja za opravljanje nalog občinskega redarstva najkasneje eno leto po sklenitvi pogodbe o zaposlitvi.

Gre za odgovorno, izjemno raznoliko in dinamično delo, ki se opravlja na terenu v Mestni občini Koper, Občini Piran, Občini Izola in Občini Ankaran. Delo je večizmensko v gibljivem, nestalnem urniku.

Od kandidatov se pričakuje najmanj srednja strokovna oziroma splošna izobrazba, najmanj šest mesecev delovnih izkušenj V. stopnje, državljanstvo Republike Slovenije in znanje uradnega jezika (slovenščine in italijanščine). Prav tako morajo kandidati imeti uporabniško znanje za delo z računalnikom in vozniški izpit kategorije B, poleg tega je zaželen tudi vozniški izpit kategorije A.

Informacije o javnem natečaju in vsi pogoji za zasedbo delovnega mesta so objavljeni na spletni povezavi.

Foto: MOK