DomovNoviceMOK išče tri nove sodelavce za različna področja

MOK išče tri nove sodelavce za različna področja

Naši krajiNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Mestna občina Koper je objavila tri javne natečaje, s katerimi išče Višjega svetovalca – za investicije, Višjega svetovalca – za pridobivanje in upravljanje nepremičnin ter Višjega svetovalca – občinskega urbanista. Vse tri zaposlitve so za nedoločen čas, s polnim delovnim časom.

Kandidat, ki se prijavlja na delovno mesto Višjega svetovalca – za investicije v Službi za investicije, mora med drugim imeti izobrazbo s področja gradbeništva, zaželeni pa sta najmanj dve leti izkušenj z delom na investicijskih projektih. Njegove zadolžitve bodo obsegale predvsem različne strokovne naloge v sklopu investicijskih projektov. Javni natečaj je objavljen na https://www.koper.si/public_tender/javni-natecaj-za-delovno-mesto-visji-svetovalec-za-investicije-2/, zainteresirani lahko svojo prijavo oddajo do 7. julija.

Občina išče tudi Višjega svetovalca – za pridobivanje in upravljanje nepremičnin, ki bo v Uradu za prostorski razvoj in nepremičnine vodil postopke pridobivanja in upravljanja nepremičnin, vodil evidence stvarnega premoženja občine ter zemljiško knjižno urejanje nepremičnega premoženja. Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati z izobrazbo pravne smeri in z delovnimi izkušnjami na pravnem področju. Javni natečaj je objavljen na https://www.koper.si/public_tender/javni-natecaj-za-delovno-mesto-visji-svetovalec-za-pridobivanje-in-upravljanje-nepremicnin/, rok za oddajo vlog je 7. julij.

Občina išče tudi kandidata za zasedbo delovnega mesta Višji svetovalec – občinski urbanist, ki mora med drugim imeti izobrazbo s področja arhitekture, prostorskega načrtovanja ali urbanizma in izpolnjevati pogoje za to delovno mesto po Zakonu o urejanju prostora. Prijavi mora poleg tega priložiti krajši sestavek o osebnem videnju celostne politike prostorskega razvoja Mestne občine Koper. Natečaj je objavljen na povezavi https://www.koper.si/public_tender/javni-natecaj-za-delovno-mesto-visji-svetovalec-obcinski-urbanist/, rok za prijavo se izteče 12. julija.