DomovNaši krajiNa doživetje vinskega posestva Brič

Na doživetje vinskega posestva Brič

Naši krajiNoviceProsti časTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

V sklopu poletne akcije 10 Tednov doživetij v Kopru lahko obiščete tudi vinsko posestvo Brič. Ogled posestva in vinske degustacije so na programu ob sobotah popoldne.

Vinsko posestvo Brič leži v osrčju zelene Istre, med slovensko-hrvaško mejo in krajinskim parkom Dragonja. Na posestvu je zasajenih 36 hektarjev vinogradov, ki jih obdelujejo po ekoloških načelih. Idilična lokacija vinske kleti, ki je delo arhitekta Borisa Podrecce in samega posestva, je odlična izbira za enodnevne izlete in obiskovalce, ki si želijo pokusiti vrhunska vina.

Zdaj je čas, da tudi vinsko posestvo Brič obiščete v sklopu akcije 10 Tednov Doživetij v Kopru in pokusite njihova odlična vina. Doživetja se lahko udeležite že jutri, v soboto, 8. avgusta, ob 16. uri.

Cena doživetja je 12 evrov na osebo in vključuje degustacijo treh vzorcev vina in manjši prigrizek ter ogled posestva in kleti. Če se bo na posamezno doživetje prijavilo vsaj 4 ljudi, pa vam bodo zagotovili tudi prevoz do posestva in nazaj. Prav tako lahko za obisk posestva Brič izkoristite kuponček za brezplačno doživetje, ki ga tisti, ki v destinaciji Koper prenočujete vsaj tri noči, prejmete pri izbranem nastanitvenem ponudniku.

Za obisk doživetja so potrebne predhodne prijave na TIC Koper osebno, prek telefona 05 6646 403 ali na tic@koper.si.

Več informaciji o akciji 10 Tednov doživetij na www.visitkoper.si.

Foto: Jaka Ivančič