DomovNoviceNa koprskem potniškem terminalu kar tri ladje

Na koprskem potniškem terminalu kar tri ladje

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Danes je na koprskem potniškem terminalu v Kopru izjemno živahno. V jutranjih urah so v naše mesto priplule super jahta Crystal Esprit in dve potniški ladji Norwegian Spirit in Seven Seas Voyager. 

Norwegian Spirit268 metrov dolga potniška ladja, je v Koper pripeljala dobrih 2000 potnikov, ki si lahko na tem luksuznem plovilu privoščijo plavanje v bazenu, zabave v barih in nočnih klubih ter celo sprostitev v gledališču.

Ob njej je zasidrana super jahta Crystal Esprit, ki je bila prvotno namenjena v Piran, a se je zaradi vremenskih razmer privezala na koprskem potniškem terminalu. Gre za prvo v vrsti luksuznih jaht, ki jih proizvaja podjetje Crystal Yacht Cruises. Njenih približno 60 potnikov si lahko privošči uživanje s potopno kapsulo, casinojem in z mnogimi drugimi dejavnostmi.

Tretja potniška ladja pa je Seven Seas Voyager, ki na svoj krov sprejme 650 potnikov. Posebnost ladje so nestandardne velikosti kabin, ki merijo od 35 do 130 m2. Vsaka kabina ima tudi lastni balkon. Potnikom je na ladji namenjenih devet nadstropij.