DomovNoviceNE NASEDAJTE OBLJUBAM O FINANČNI POMOČI! Znova opozarjamo na Facebook krajo identitete koprskega župana

NE NASEDAJTE OBLJUBAM O FINANČNI POMOČI! Znova opozarjamo na Facebook krajo identitete koprskega župana

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

V zadnjem času vzbujajo med uporabniki Facebook omrežja veliko pozornosti, predvsem pa zmede in tudi slabe volje, različni profili koprskega župana Borisa Popoviča. Gre za lažne Facebook profile, ki s prvim možem koprske občine nimajo nič skupnega. Ob tem vse uporabnike prav posebej opozarjamo na lažne posojilne pogodbe, ki jih ponujata in obljubljata lažna profila.

O tem, da naj nekaj ni v redu, so najprej posumili nekateri uporabniki Facebook omrežja in o tem obvestili občinske službe.

Lažna Facebook profila
Lažna profila sta dostopna na povezavah: LAŽNI PROFIL 1,LAŽNI PROFIL 2.

Po klepetu z enim od profilov z imenom Boris Popovič so namreč kaj kmalu podvomili v njegovo resničnost, saj je bila vsebina pogovora nekoliko nenavadna, sploh za župana Mestne občine Koper. Številni so opozorili tudi na sumljive ponudbe, ki obljubljajo finančno pomoč.

NE NASEDAJTE OBLJUBAM O FINANČNI POMOČI!!!

Na nas se je obrnil uporabnik, ki je nasedel prevari in podpisal posojilno pogodbo. Spodaj objavljamo lažno kreditno pogodbo, ki jo je uporabnik lažnega profila župana ponudil oškodovanemu uporabniku.

Zato pozivamo vse, ki ste stopili v stik z osebo, ki se predstavlja za koprskega župana, da nikakor ne podpisujte tovrstnih sumljivih in lažnih posojilnih pogodb ter takšno vsebino nemudoma prijavite policiji.

Pravo Facebook stran župana Borisa Popoviča najdete  NA TEJ POVEZAVI.

PRAVA Facebook stran koprskega župana.