DomovNoviceNogometni sij v vinski kleti in med vinogradi

Nogometni sij v vinski kleti in med vinogradi

Naši krajiNoviceSlovenijaŠport Preglej vse novice
Deli vsebino

Z nogometno tekmo med Slovaško in Slovenijo v Stožicah je naša nogometna reprezentanca začela drugi cikel kvalifikacij za nastop na svetovnem prvenstvu leta 2022 v Katarju. Priprave na jesenske tekme so bile zahtevne, a tudi nenavadne. Tako zelo, da so pristale v novem video spotu podjetja Vinakoper, ki je doživel svojo premiero na spletnem kanalu YouTube.

Ženska in moška nogometna reprezentanca sta v začetku poletja gostovali v Kopru in na pobudo podjetja Vinakoper trening odigrali v kleti in med vinogradi Vinakoper. Moška reprezentanca je svoje spretnosti urila v vinski kleti Vinakoper, kjer so na edinstvenem igrišču na umetni travi med sodi zabijali gole. Ženska reprezentanca je svojo nenavadno lokacijo za mini trening našla med trtami; v vinogradu Vinakoper je med še zorečimi grozdi refoška urila svojo preciznost.

»Video posvečamo tako našim reprezentantkam in reprezentantom kot vsem navijačem, ki bodo v naslednjih dneh bučno navijali doma ali na tribunah,« je dejal Borut Fakin, direktor Vinakoper. »Kot uradni hospitality partner NZS so pri koprskem podjetju želeli začetku jesenskih tekem naše nogometne reprezentance dati poseben zalet.

Videospot zajema energijo, povezanost, zavzetost in vrhunskost igre, ki povezuje igralce – Vinakoper pa jo je imel priložnost videti kar v svoji vinski kleti oziroma med vinogradi. Nora mesta za trening, vendar nadvse primerna za odraz energije in povezanosti obeh reprezentanc.

Video si lahko ogledate na povezavi.

Foto: Vinakoper