DomovNoviceNova številka občinskega časopisa KP MOK že v poštnih nabiralnikih

Nova številka občinskega časopisa KP MOK že v poštnih nabiralnikih

KulturaNaši krajiNoviceObvestilaPogovoriTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Občanke in občane Mestne občine Koper v poštnih nabiralnikih že pričakuje nova številka občinskega časopisa KP MOK42, ki kliče po poletju.

Na prvih straneh časopisa občanke in občane čakajo pogovor z županom Alešem Bržanom, aktualne informacije glede koprskih kopališč in novih pridobitev, pregled parkiranja v mestu in njegovi okolici v času poletne turistične sezone in številne aktualne teme.

Osrednji del časopisa je namenjen predstavitvi naložb, ki jih je občina sklenila v zadnjih mesecih, in tistim, ki jih načrtuje v prihodnosti. V tokratni številki izpostavljamo projekt Čisto za Koper in Ankaran, ki bo dva tisoč prebivalcev koprske in ankaranske občine čez dve leti priključila na kanalizacijsko omrežje, participativni proračun za leti 2023 in 2024, ko bodo občanke in občani ponovno imeli možnost podati svoje projektne predloge in zamisli ter na koncu odločati o načinu razporejanja porabe proračunskega dela denarja.

Nova izdaja prinaša tudi izvirno zgodbo iz naših krajev in vsebine s področja kulture, športa ter zdravja, ki pričajo o tem, da je koprska občina nadvse aktivna na več področjih.

Časopis KP MOK lahko od petka, 17. junija, prevzamete tudi v avli Mestne občine Koper.

Vabljeni k branju.