DomovNoviceOb obmorskem parku zagotovljena nova gostinska ponudba

Ob obmorskem parku zagotovljena nova gostinska ponudba

Naši krajiNoviceObvestilaTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Mestna občina Koper je poskrbela, da bo v priljubljenem obmorskem parku tudi letos poleti na voljo pestra gostinska ponudba. Na javnem razpisu za oddajo javne površine v posebno uporabo za opravljanje gostinske dejavnosti na območju med ustjem Badaševice in Žusterno je najvišjo ceno najemnine za dve lokaciji ponudilo podjetje Laraj, d. o. o. iz Pobegov. Nova gostinska ponudba bo obiskovalcem parka v celoti na voljo z začetkom naslednjega tedna.

Mestna občina Koper je z zbiranjem javnih ponudb iskala primerno gostinsko ponudbo za obmorski park v Žusterni, kjer je oddajala dve javni površini v posebno uporabo za opravljanje gostinske dejavnosti. Obe lokaciji sta veliki do 100 kvadratnih metrov, ena je namenjena postavitvi premičnega gostinskega objekta in terase, na drugi pa bi najemnik lahko postavil tudi premično prodajno mesto z živilskimi izdelki.

Najvišjo najemnino je za obe lokaciji ponudilo podjetje Laraj, d. o. o. iz Pobegov. Z naslednjim tednom bo tako v obmorskem parku na voljo bogata gostinska ponudba hrane in pijače, ki obsega vse od hamburgerjev, čevapčičev, perutničk in ocvrtega krompirčka, solatnih krožnikov, svežega sadja in rogljičev do toplih napitkov, brezalkoholnih osvežilnih pijač, naravnih sokov in piva ter koktajlov. Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji sladoleda – ponudba sladoleda v embalaži in sladoleda na kepice bo predvidoma na voljo že ta vikend.

Foto: MOK