DomovNoviceObčina išče novega najemnika za opravljanje gostinske ponudbe ob obmorskem parku

Občina išče novega najemnika za opravljanje gostinske ponudbe ob obmorskem parku

NoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Mestna občina Koper je na svojih spletnih straneh objavila javni razpis za oddajo javne površine v posebno uporabo za opravljanje gostinske dejavnosti na območju med ustjem Badaševice in Žusterno. Z zbiranjem javnih ponudb želi najti primernega najemnika in obiskovalkam ter obiskovalcem obmorskega parka tudi v letošnji turistični sezoni zagotoviti primerno gostinsko ponudbo.

Predmet oddaje je posebna uporaba javne površine na delu parcele s parc. št. 6515/2, k.o. 2606 Semedela, na območju med ustjem Badaševice in Žusterno, v velikosti do 200 m², za postavitev premičnega gostinskega obrata in terase za obdobje od 15. maja 2023 do 31. oktobra 2023. Izklicna višina uporabe javne površine znaša 3.400 evrov na mesec brez DDV-ja.

MOK bo vsem zainteresiranim ponudnikom omogočila ogled lokacije, in sicer v torek, 21. marca, in v četrtek, 23. marca, ob 9. uri. V enem od navedenih terminov naj se zglasijo pred vhodom v Center vodnih športov v Žusterni.

Ponudniki morajo ponudbo oddati najpozneje do srede, 5. aprila, do 12. ure na naslov Mestna občina Koper, Verdijeva ulica 10, 6000 Koper. Vplačati morajo tudi varščino kot garancijo za resnost ponudbe. Vse informacije so dostopne na tej povezavi.

Odpiranje ponudb bo potekalo javno, v sredo, 5. aprila, ob 13. uri v pritličju zgradbe občinske uprave. Najugodnejšega ponudnika bo izbrala imenovana komisija.

Foto: Jaka Ivančič, MOK Pexels