DomovNoviceObčina išče sodelavca za odnose z javnostmi in informatika

Občina išče sodelavca za odnose z javnostmi in informatika

NoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Mestna občina Koper je objavila dve prosti delovni mesti, s katerima išče strokovnega sodelavca za odnose z javnostmi v Kabinetu župana in informatika za digitalni razvoj v Službi za digitalni razvoj in pisarniško poslovanje. Obe zaposlitvi sta za nedoločen čas, rok za oddajo prijav se izteče v torek, 16. avgusta.

Kandidati, ki se prijavljajo na delovno mesto Strokovnega sodelavca – za odnose z javnostmi v Kabinetu župana, morajo med drugim imeti najmanj tri leta delovnih izkušenj in visokošolsko univerzitetno izobrazbo. Zadolžitve na delovnem mestu obsegajo pripravo in objavo prispevkov na komunikacijskih kanalih občine, upravljanje družbenih omrežij, spremljanje na prireditvah in pripravo besedil za protokolarne dogodke ter srečanja in izvajanje drugih nalog.

Občina išče tudi kandidata za zasedbo delovnega mesta Informatik za digitalni razvoj v Službi za digitalni razvoj in pisarniško poslovanje. Področje dela obsega izvajanje strokovnih nalog na področju digitalnega razvoja, skrbništva informacijskih sistemov, komunikacijskih naprav in aplikacij, zaščite podatkov ter odpravljanje napak v delovanju. Od kandidata se med drugim zahteva zaključena visokošolska univerzitetna izobrazba s področja računalništva in informatike, znanje na področju računalniških komunikacij, baz podatkov in sodobnih programskih orodij.

Razpisa z vsemi pogoji za zasedbo in z izvedbo načina prijave sta objavljena na spletni strani občine. Občina prijave sprejema do vključno torka, 16. avgusta.