DomovNoviceObčina nekaterim javnim razpisom in objavam znova podaljšala prijavne roke

Občina nekaterim javnim razpisom in objavam znova podaljšala prijavne roke

Naši krajiNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Mestna občina Koper je minuli teden sprejela odločitev, da določenim javnim razpisom oziroma javnim objavam znova podaljša prijavne roke in tako prijavo omogoči širšemu krogu kandidatov. Spremembe bodo na uradni spletni strani https://www.koper.si/sl/za-obcana/javna-narocila-razpisi-in-objave/ objavljene v naslednjih dneh.

Spremenjeni roki veljajo za razpis za področje kmetijstva v letu 2020, na katerega se lahko kandidati prijavijo do vključno 8. maja, Javni razpis za podelitev priznanj Mestne občine Koper »Priznanje 15. maj« in »Priznanje z veliko plaketo« za leto 2020, ki se po novem izteče 15. maja, in Javni poziv za vložitev predlogov za imenovanje kandidata za člana komisije za podelitev priznanja z nagrado Alojza Kocjančiča, ki so ga vse štiri občine slovenske Istre podaljšale prav tako do 15. maja.

Koprska občina je do 14. maja, do 12. ure, podaljšala tudi rok za prijavo na Javni razpis za dodeljevanje nepovratnih sredstev za izvajanje omilitvenih ukrepov v Mestni občini Koper z namenom zmanjšanja vplivov emisij iz pristaniške dejavnosti za leto 2020 in določila nov datum Javne dražbe za prodajo nepremičnin MOK. Dražbo bo izpeljala v četrtek, 21. maja, ob 10. uri zjutraj v treh skupinah. Ob 10. uri bo dražba nepremičnin pod zaporednimi številkami od 1 do 5, ob 10.20 za nepremičnine pod zaporednimi številkami od 6 do 10, ob 10.40 pa za nepremičnine pod zaporednimi številkami od 11 do vključno 16. Zainteresirani morajo varščino vplačati najkasneje tri dni pred začetkom dražbe oziroma do vključno 18. maja.