DomovNoviceObjavljen je razpis za dobavo in montažo opreme za šolo v Marezigah

Objavljen je razpis za dobavo in montažo opreme za šolo v Marezigah

Naši krajiNovice Preglej vse novice
Deli vsebino

Mestna občina Koper je včeraj, 9. aprila, objavila razpis za dobavo in montažo opreme za prizidek k Osnovni šoli Ivana Babiča – Jagra v Marezigah, na katerega se lahko ponudniki prijavijo do 5. maja.

Rok za prijavo na razpis je do vključno 5. maja, do 12. ure. Ponudba mora biti oddana elektronsko, prek sistema e-JN (https://ejn.gov.si/eJN2). Odpiranje ponudb bo potekalo isti dan ob 13. uri, prav tako prek sistema e-JN. Razpisna dokumentacija je dostopna na https://www.koper.si/sl/tenders/javno-narocilo-za-dobavo-in-montazo-opreme-za-prizidek-os-ivan-babic-jager-marezige/.

Sicer se gradbena dela na objektu v Marezigah nadaljujejo, a so prilagojena trenutnim razmeram, v katerih sta dobava materiala in organizacija dela nekoliko otežena. Zaradi zamud se zamika tudi rok za dokončanje del, in sicer predvidoma v mesec junij. Trenutno delavci zaključujejo obrtniška in inštalaterska dela, dela na fasadi objekta in navezavo prizidka na obstoječi šolski objekt. V juliju in avgustu sledi montaža opreme.

S prizidkom bo občina zagotovila dodatne prostore

Projekt, ki se izvaja od septembra lani, predvideva gradnjo dvoetažnega prizidka na severovzhodni strani obstoječega objekta v skupni velikosti 906 kvadratnih metrov. V njem bo prostora za dodatnih pet učilnic, knjižnico, multimedijsko učilnico, sanitarije, tri kabinete, pisarno in širitev obstoječe jedilnice. Učilnice v pritličju prizidka bodo namenjene prvošolcem, zato bodo vse imele izhod na teraso.