DomovNovicePokrajinski muzej Koper išče novega direktorja

Pokrajinski muzej Koper išče novega direktorja

KulturaNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Mestna občina Koper z razpisom išče direktorja Javnega zavoda Pokrajinski muzej Koper. Rok za oddajo prijav je ponedeljek, 12. junij, direktor pa bo imenovan za mandatno dobo petih let.

Med pogoji za prijavo razpis navaja najmanj univerzitetno, visoko strokovno ali višjo izobrazbo družboslovne smeri, strokovno poznavanje področja dela javnega zavoda, najmanj tri leta delovnih izkušenj, znanje italijanskega jezika na višji ravni in vodstvene sposobnosti. Kandidat mora med drugim k prijavi predložiti življenjepis z opisi del in predlog programa delovanja ter razvoja zavoda v prihodnjih petih letih.

Izbrani kandidat, ki bo imenovan za mandatno obdobje petih let, bo funkcijo nastopil najkasneje 1. septembra 2023. Dodatne informacije v zvezi z razpisom lahko zainteresirani dobijo na Uradu za družbene dejavnosti Mestne občine Koper, telefon 05/66-46-238 ali po elektronski pošti: ingrid.kozlovic@koper.si. Več o pogojih in merilih razpisa pa si lahko preberete tudi na spletni povezavi.

Prijavo na razpis z vsemi dokazili o izpolnjevanju pogojev mora kandidat poslati na naslov Mestna občina Koper, Urad za družbene dejavnosti, Verdijeva ulica 10, 6000 Koper, v zaprti ovojnici s pripisom »NE ODPIRAJ – Razpis direktor Pokrajinskega muzeja Koper«, in sicer najkasneje do ponedeljka, 12. junija.

Foto: MOK