DomovNoviceOblikuj majico Centra mladih Koper

Oblikuj majico Centra mladih Koper

KulturaNaši krajiNovice Preglej vse novice
Deli vsebino

Mladi lahko pomagajo oblikovati majico Centra mladih Koper in se s tem potegujejo za nagrade.

Center mladih Koper, ki deluje pod okriljem Zavoda za mladino, kulturo in turizem Koper, prek nagradnega natečaja vabi mlade med 15. in 29. letom, da s svojimi idejami in predlogi pomagajo oblikovati promocijske in predstavitvene majice Centra mladih Koper in se s tem potegujejo za nagrade.

Vse prispele predloge bodo namreč po končanem roku prijave objavili na Facebook strani Centra mladih Koper, kjer bodo obiskovalci strani glasovali za najboljši predlog, trem najboljšim predlogom pa bodo podelili vrednostni bon v višini 100  oziroma 60 evrov trgovine Rayher Adria d.o.o., tretji nagrajenec pa bo prejel darilni paket CMK v vrednosti 20 evrov.

Vsi zainteresirani za sodelovanje na nagradnem natečaju se lahko prijavijo tako, da izpolnijo spletni obrazec (na tej povezavi: https://www.cmk.si/razpisi ) ali izpolnijo in podpišejo prijavnico v fizični obliki ter prijavnici priložijo predlog dizajna.

Prijave s pripisom »Prijava na natečaj Oblikuj majico Centra madih Koper« lahko pošljejo do vključno 13. decembra 2021 na elektronski naslov mladikoper@gmail.com  ali po pošti na naslov: Center mladih Koper, Gregorčičeva 4, 6000 Koper.

Foto: ZMKT