DomovNoviceOd petka Čudolandija tudi z drsališčem

Od petka Čudolandija tudi z drsališčem

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Koprska dežela čarobnih lučk – Čudolandija bo od tega petka, 23. novembra, bogatejša tudi za drsališče ob morju.

Potem ko je v začetku novembra v Kopru vrata odprla težko pričakovana Čudolandija, dežela fascinantnih čarobnih svetlobnih umetnin, bo mesto od tega petka bogatejše tudi za drsališče tik ob morju. Odprtje drsališča nasproti Taverne bo ta petek, 23. novembra, ob 17. uri. Dogajanje bodo popestrile spretne drsalke in drsalci ter superjunaki.

Odprtje drsališča nasproti Taverne bo ta petek, 23. novembra, ob 17. uri.

Drsališče ob morju bomo v Kopru znova vzpostavili po lanskoletnem uspehu, ko se je drsanja tik ob morju z velikim navdušenjem udeležilo veliko število domačinov in drugih obiskovalcev Kopra. Letos bo drsanje ob morju še zanimivejše, saj bo drsališče sestavljeno iz dveh ledenih ploskev – ene večje na trgu ob Upravi za pomorstvo in manjše na koprskem mandraču, ki bosta povezani z ledeno potjo. Ponudbo drsališča bodo dopolnile tudi hiške z gostinsko ponudbo, kjer se boste lahko pogreli s čajem, vročo čokolado, kuhanim vinom in drugimi napitki ter se okrepčali z okusnimi jedmi.

Letos bo drsanje ob morju še zanimivejše.

Sicer pa se bo bogato čarobno dogajanje v Kopru nadaljevalo tudi v prihodnjih dneh in tednih. Predvidoma 6. decembra bo na koprskem Titovem trgu zasijala božično-novoletna jelka, ki je prav danes prispela v Koper, ljubitelje drsanja pa bo razveselilo tudi drsališče na trgu s spremljevalnim programom, medtem ko se bodo najmlajši zagotovo najbolj razveselili prihoda Miklavža. Vzdušje v mestu bo popestril tudi Miklavžev sejem, ki bo na Carpacciovcem trgu med 6. in 8. decembrom in potem še božično-novoletni sejem, ki bo prav tako na Carpacciovem trgu med 21. decembrom in prvim januarjem.

Čudolandija bo vse do sredine januarja ponudila vsakodnevni bogat program, vabljeni v Koper, da občutite utrip polnih ulic čarobne dežele ob morju.