DomovNaši krajiOdprle so se prijave na Altroke Istra Gourmet Festivale

Odprle so se prijave na Altroke Istra Gourmet Festivale

Naši krajiNoviceProsti časTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Tudi letos se na priljubljeno kulinarično tržnico, ki na enem mestu združuje bogate istrske okuse, lahko prijavijo ponudniki istrske kulinarike in vinarji iz Slovenske Istre.

Niz petih prireditev Altroke Istra Gourmet Festivalov se bo na različnih lokacijah destinacije Koper odvijal zadnje četrtke v mesecih od maja do septembra.

Gostinski ponudniki, vinarji, ponudniki piv in ostalih pijač ter drugi ponudniki kulinarike iz Slovenske Istre se za sodelovanje na prireditvah lahko prijavijo prek spletnega obrazca.

Obrazec za ponudnike kulinarike je dostopen tukaj:   Altroke Istra Gourmet Festival 2022 (google.com), medtem ko se vinarji lahko prijavijo tu: Altroke Istra Gourmet Festival 2022 – vinarji (google.com)

Za ponudnike na stojnicah bo – ob spoštovanju pogojev sodelovanja – sodelovanje na prireditvah brezplačno.

Ker je število stojnic na prireditvi omejeno, bodo prednost pri sodelovanju imeli tisti ponudniki, ki se bodo prijavili prvi.

Sicer bo prvi Altroke Istra Gourmet Festival v četrtek, 26. maja, med 17. in 24. uro na dvorišču Vinakoper, 30. junija bo prireditev na posestvu Santomas pri Šmarjah, 28. julija v Sv. Antonu, 25. avgusta v Dekanih in 29. septembra v Kopru.

Foto: Jaka Ivančič