DomovNoviceObčina išče tri nove sodelavce za različna področja

Občina išče tri nove sodelavce za različna področja

NoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Mestna občina Koper je pred dnevi objavila tri prosta delovna mesta, in sicer za mesto višjega svetovalca za splošne zadeve in javna naročila, višjega svetovalca za prostorsko načrtovanje in urejanje prostora ter višjega svetovalca za gospodarstvo, kmetijstvo in razvoj. Vse tri zaposlitve so za nedoločen čas, s polnim delovnim časom.

Zadolžitve kandidata, ki se prijavlja na delovno mesto višjega svetovalca za splošne zadeve in javna naročila v Sekretariatu občinske uprave, bodo med drugim obsegale vodenje upravnih postopkov, vodenje in nadzor nad izvajanjem postopkov javnih naročil občine, sodelovanje pri postopkih za zavarovanje premičnega in nepremičnega premoženja občine in izvajanje podpornih nalog za Medobčinsko upravo Istre iz delovnega področja organizacijske enote. Ob prijavi na razpisano delovno mesto morajo imeti kandidati izobrazbo s področja prava in najmanj pet let delovnih izkušenj.

Koprska občina išče tudi višjega svetovalca za gospodarstvo, kmetijstvo in razvoj v Uradu za gospodarstvo, kmetijstvo in razvoj, ki mora med drugim imeti najmanj štiri leta delovnih izkušenj in doseženo najmanj visokošolsko izobrazbo. Njegove zadolžitve bodo obsegale izvajanje najzahtevnejših strokovnih nalog in projektov na področju gospodarstva, kmetijstva, ribištva, obrtništva in drugih gospodarskih dejavnosti ter ustvarjanje pogojev za pospeševanje razvoja teh dejavnosti.

Med objavljenimi natečaji je prosto tudi mesto za zasedbo delovnega mesta višjega svetovalca za prostorsko načrtovanje in urejanje prostora v Oddelku za prostorsko načrtovanje in urejanja prostora v Uradu za prostorski razvoj in nepremičnine. Področje dela obsega vodenje postopkov načrtovanja, priprave, sprejemanja in izvajanja prostorskih planov, prostorskih izvedbenih aktov in drugih strateških oz. izvedbenih prostorskih aktov. Delo med drugim obsega tudi vzpostavljanje in vzdrževanje podatkov prostorskega informacijskega sistema, zbiranje, evidentiranje in analiziranje podatkov o predvideni rabi prostora in posegih v prostor ter vodenje dokumentacije predpisov in drugih aktov občine, s katerimi se ureja prostor, in drugih nalog. Delovno mesto od kandidata zahteva najmanj visokošolsko izobrazbo prve stopnje in najmanj štiri leta delovnih izkušenj.

Mestna občina Koper prijavo za razpisana delovna mesta sprejema vse do ponedeljka, 11. aprila. Javni natečaji z navedbo vseh pogojev za zasedbo in načinom prijave so v celoti objavljeni na spletni strani www.koper.si.