DomovNoviceOGLEJTE SI POPULARNI VIDEOPOSNETEK: Koprski župan pozdravlja Zorana Jankovića

OGLEJTE SI POPULARNI VIDEOPOSNETEK: Koprski župan pozdravlja Zorana Jankovića

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Po socialnih omrežjih kroži nadvse simpatičen videoposnetek, v katerem koprski župan Boris Popovič pošilja sporočilo ljubljanskemu županu Zoranu Jankoviču. Video, ki je v hipu postal viralen, je v enem dnevu zbral že krepko čez 12.000 ogledov.

Čeprav koprski župan Boris Popovič priznava, da mu je Ljubljana sicer všeč, je v videoposnetku poudaril, da ni dvoma, katero je zanj najlepše mesto. To je Koper, ki ponuja nekaj, česar si prebivalci celinskega mesta, kot je Ljubljana, ne morejo privoščiti. Govora je seveda o morju, v katerem se lahko sredi delovnega dne Koprčani sprostijo z namakanjem nog. Natančno tako, kot je to storil prvi mož koprske občine.

Med simpatičnim poletnim pozdravom je župan pokazal tudi na Tomosov blok, za katerega je napovedal, da bo čez mesec dni izgledal neprimerno bolje, obenem pa dejal, da bo tudi Hotel Koper, ki leži na “idilični lokaciji”, čez kakšno leto postal ponos Kopra, česar si trenutno niti v sanjah ne predstavlja.

“Ljubljana je lepa, nesporno, Zoran Jankovič je odličen župan, njegova velika prednost pa je, da prijateljuje s koprskim županom,” se je za konec še pošalil Popovič.

Spodaj si lahko ogledate popularni videoposnetek!