DomovNovicePlažni studio Radia Capris v Obmorskem parku v Žusterni

Plažni studio Radia Capris v Obmorskem parku v Žusterni

Naši krajiNoviceProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Tudi v letošnjem vročem poletju se je studio priljubljenega koprskega radia Capris v sodelovanju z Mestno občino Koper za nekaj dni preselil v Obmorski park v Žusterni, kjer s poletnimi glasbenimi uspešnicami in številnimi nagradnimi igrami razveseljuje številne kopalce vseh generacij.

V Obmorskem parku v Žusterni bo Caprisova ekipa vse do nedelje, 14. julija, svoj program oddajala vsak popoldan med sredo in petkom, ob sobotah pa zjutraj in dopoldne. Za poslušalce imajo pripravljenih ogromno čudovitih daril in različnih aktivnosti, ki se jih bodo razveselili predvsem najmlajši prijatelji. Zanje bo program potekal med 17. in 18. uro. V sredo bo za otroško pravljično zabavo poskrbela vsestranska umetnica Tina Saražin, v četrtek bo otroška zabava s poligoni in športnim klubom Flip, v petek pa otroška animacija s poslikavo obraza in Veselimi rokicami. V soboto, 6. julija, ob 9. uri napovedujejo sproščujočo meditacijo z gongom, ki jo bodo pripravili pri Studiu Sandra. V soboto, 13. julija, se bo ob 9. uri odvila še otroška hula hop delavnica Hoops Dance.

Radijci obljubljajo, da bodo številne poslušalce, ki se bodo lahko le korak od morja preizkusili v Caprisovem kalčetu (namizni nogomet) in si priigrali tudi številna darila na radijsko obarvanem kolesu sreče, obdarili s plažnimi brisačami Radia Capris, ki so letos na voljo v rumeni in modri barvi. Ob sredah jih bodo razveselili s sladolednim presenečenjem, ob petkih pa z brezplačno kavo.

Foto: Jaka Ivančič