DomovNovicePodelitev certifikatov znanja prvi generaciji Akademije za poslovni protokol

Podelitev certifikatov znanja prvi generaciji Akademije za poslovni protokol

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

V četrtek, 11. aprila 2019, je v Vili Bled na Bledu potekala slovesna podelitev certifikatov prve generacije Akademije za poslovni protokol, ki jo je ustanovila nekdanja dolgoletna šefinja Protokola Republike Slovenije Ksenija Benedetti v sodelovanju s koprsko Pedagoško fakulteto Univerze na Primorskem.

21 slušateljev, ki je obiskovalo izobraževanje od januarja 2019, je po opravljenem izpitu prejelo certifikate znanja. Podelitev je vodil Boštjan Romih, prejemnike certifikatov znanja pa je pozdravil tudi poslovnež Janez Škrabec. Slušateljice in slušatelji so prisluhnili Orkestru Pedagoške fakultete Univerze na Primorskem pod vodstvom Vlada Batiste.

Akademija za poslovni protokol, ki deluje na podlagi visokih strokovnih in izobraževalnih standardov, odprtega in temeljitega prenosa znanja in izkušenj, je prva šola na področju poslovnega protokola v Sloveniji. V petdesetih urah programa, ki ga je večinoma izvajala Ksenija Benedetti, so na šoli gostovali tudi drugi predavatelji in strokovnjaki: Slavko Bobovnik, Elen Batista Štader, dr. Janez Bogataj, Lea Pisani, Sebastian Cavazza, Vlado Sekirnik in Igor Šimac. Šolanje druge generacije se začne 26. septembra 2019 in bo potekalo vsak četrtek popoldne do 12. decembra 2019. Prosti sta le še dve mesti. Šolanje tretje generacije bo potekalo jeseni 2020.