DomovNovicePoletna novost v destinaciji Koper: Od vinarja do vinarja

Poletna novost v destinaciji Koper: Od vinarja do vinarja

Naši krajiNoviceObvestilaTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Destinacija Koper bo tudi v letošnjo turistično sezono vstopila z nekaterimi novostmi, ena od teh bodo odprta vrata vinskih kleti destinacije Koper oziroma poletno doživetje Od vinarja do vinarja.

V Zavodu za mladino, kulturo in turizem Koper namreč opažajo, da si številni gostje med postankom na destinaciji želijo obiskati lokalne vinarje, degustirati njihove dobrote ter po bliže spoznati kleti, ponudbo in postopke pridelave. Da bi ponudbo zaokrožili in jo še dodatno približali ljudem, bodo julija in avgusta odprli vrata kleti in jih združili v nepozabno doživetje Od vinarja do vinarja. V sklopu doživetja bodo obiskovalci tako v mesecu juliju in avgustu imeli vsak dan možnost obiskati določenega vinarja in degustirati lokalna vina po enotni ceni.

Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper zato vabi vse vinarje in kleti destinacije Koper, da se prijavijo za sodelovanje v doživetju. K sodelovanju se lahko prijavijo vinarji, ki imajo lastno proizvodnjo vina in registrirano ustrezno dejavnost ter primeren prostor za sprejem obiskovalcev in degustacije. Ponudniki se morajo tudi zavezati, da bodo odprti vsaj dva dni v tednu in da bodo degustacije ponujali po enotni ceni.

Prijave so možne do 11. junija 2023 prek spletne prijavnice na www.visitkoper.si

Za dodatne informacije se vsi zainteresirani lahko obrnejo na turizem@visitkoper.si

Foto: ZMKT