DomovNoviceKlub borilnih veščin Budo Koper s turnirja s številnimi odličji

Klub borilnih veščin Budo Koper s turnirja s številnimi odličji

Naši krajiNoviceŠport Preglej vse novice
Deli vsebino

Na prvem pokalnem turnirju v karateju, ki je v prvih dneh junija potekal v Mežici, se je zbralo 13 klubov z več kot 160 tekmovalci. Med nastopajočimi klubi je bil tudi klub borilnih veščin Budo Koper, ki je navdušil z izjemnimi dosežki svojih tekmovalcev.

Tekmovalka Vita Rodela Vilhar je z močjo in tehniko v prosti borbi osvojila 1. mesto. Tudi Tim Mikolavčič je osvojil 1. mesto v svoji kategoriji, in sicer z izjemno izvedbo kate. Tim Jazbec je z natančnostjo in tehnično dovršenostjo dosegel 2. mesto v kati, medtem ko je Natalija Burič z gracioznostjo in spretnostjo v kati zasedla 3. mesto. Natalija je 3. mesto zasedla tudi v prosti borbi. Tretje mesto je s kata predstavami dosegla tudi Giulia Martini, medtem ko je Tai Kelebuda z vztrajnostjo zasedel 4. mesto v kati.

Vseh 13 klubov in več kot 160 tekmovalcev je prispevalo k izjemnemu vzdušju na turnirju. Klub borilnih veščin Budo Koper se je izkazal kot močan tekmec, pripravljen na izzive in dokazovanje svojih sposobnosti.

»Čestitke gredo vsem tekmovalcem koprskega kluba Budo Koper za njihove izjemne dosežke na turnirju. S svojimi rezultati so prispevali k uspehu kluba in dokazali svojo predanost ter trdo delo,« so v sporočilu za javnost zapisali predstavniki kluba in pohvalili odlično organizacijo turnirja, ki je omogočila uspešen potek tekmovanja za vse sodelujoče klube in tekmovalce.

Foto: Klub borilnih veščin Budo Koper