DomovNovicePolicisti prosijo za pomoč pri razjasnitvi četrtkove prometne nesreče v Kopru

Policisti prosijo za pomoč pri razjasnitvi četrtkove prometne nesreče v Kopru

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Koprski policisti naprošajo morebitne očividce četrtkove prometne nesreče na Ankaranski cesti v Kopru, da se čim prej zglasijo policiji in pomagajo razjasniti okoliščine nesreče. V 73-letnika je na parkirišču okoli 12.30 z njegovim avtomobilom rahlo trčil mlajši moški, ki je gospodu pomagal prestaviti v vzvratno prestavo, so sporočili s PU Koper.

Po ugotovitvah policije je poškodovani 73-letnik s svojim osebnim avtomobilom pripeljal na parkirišče pred trgovino na Ankaranski cesti v Kopru. Ker je vozilo kupil pred kratkim, ni znal prestaviti v vzvratno prestavo, zato je do njega pristopil mlajši moški, star okoli 22 let, in mu ponudil pomoč.

Moški je nato sedel na voznikov sedež, voznikova vrata so ostala odprta. Prestavil je v vzvratno prestavo in zapeljal nekoliko nazaj, pri tem pa z vrati trčil v lastnika vozila, ki je zaradi tega izgubil ravnotežje in padel. Moški je nato stopil iz vozila in vprašal lastnika, če je vse v redu z njim. Ko mu je ta odgovoril, da je, je za zdaj neznani moški odšel.

73-letnik je nekaj minut za tem začutil bolečine v kolku in poiskal zdravniško pomoč v koprskem zdravstvenem domu. Po prvih ugotovitvah je imel zlomljen kolk, zato so ga takoj odpeljali v izolsko bolnišnico, kjer je kasneje umrl zaradi zastoja srca, so še zapisali na koprski policijski upravi.