DomovNovicePOMJAN: Pozdrav poletju bo tudi letos glasbeno obarvan

POMJAN: Pozdrav poletju bo tudi letos glasbeno obarvan

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

V soboto, 24. junija, se bo s pričetkom ob 18. uri izvedel tradicionalni Pozdrav poletju. Prireditev, ki je namenjena vsem mladim in mladim po srcu bo tudi letos ponudila pester izbor glasbenikov.

Med drugim, bodo v okviru Pozdrava poletju, z dijaki in študenti na ranču na Pomjanu, obeležili zaključek šolskega in študijskega leta. 

Na odru bodo nastopili tudi Elvis Jackson. Foto: Twitter Elvis Jackson

Letos bo obiskovalce prireditve pričakalo pestro popoldansko in večerno dogajanje. Prav slednje, ki bo na glasbenem odru gostilo 4 izvajalce, letos ponuja odličen glasbeni izbor, ki bo zadovoljil vse okuse obiskovalcev in jim pričaral nepozaben večer.

Za glasbeni program bodo na odru od 19.30 ure dalje skrbeli Elvis Jackson, ki bodo obiskovalce popeljali skozi ska punk, hardcore punk ritme, Raggalution, ki vas bodo zabavali z reggae-jem, Haris Pilton z gipsy, reggae in dub ritmi ter  skupina mladih rokerjev Nevermind, ki vas bodo navdušili z odličnim rock’n’roll-om in bluesom.

Foto: Pozdrav poletju

Ob zvokih glasbe se bodo lahko obiskovalci udeležili tudi različnih ustvarjalnih delavnic, športnih iger ali pa si poslikali telo s kano.

Kako do vstopnic?

Obisk letošnjega dogajanja, ki bo ponujal pester večerni program, si boste lahko v predprodaji zagotovili po naslednjih cenah:

Od ponedeljka, 12. junija do petka, 23. junija bodo vstopnice prodajane po naslednjih cenah:

  • člani KŠOK: 8 €
  • študentje: 10 €
  • ostali: 12 €

Na dan dogodka, 24. junija si bodo obiskovalci lahko vstopnice zagotovili po:

  • člani KŠOK: 12 €
  • študentje: 14 €
  • ostali: 16 €

Cena vključuje avtobusni prevoz na in iz prizorišča (Koper-Pomjan-Koper) od 17:30 dalje.

Vstopnice za člane kluba in študente se prodajajo na info točki KŠOK (Cankarjeva ulica 9a, 6000 Koper), vsi ostali pa si lahko vstopnice priskrbite preko preprostega spletnega nakupa TUKAJ ali na fizičnih prodajnih mestih, ki so: info točka KŠOK, trafike 3DVA in bencinski servisi OMV.