DomovNoviceCelebrity Constellation je ena najbolj gostoljubnih potniških ladij

Celebrity Constellation je ena najbolj gostoljubnih potniških ladij

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Na privezu v Kopru se danes mudi prestižna Celebrity Constellation, ki je k nam priplula iz Dubrovnika, svojo pot pa bo v večernih urah nadaljevala proti Benetkam.

S skoraj 300 metri dolžine, več kot dva tisoč potniki in skoraj tisoč člani posadke sodi ladja Celebrity Constellation med največje potniške ladje, ki so letos priplule v naše mesto. Kot zanimivost naj omenimo, da se je po anketah, ki jih izvajajo v družbi Traveler Cruise Poll kar šestkrat uvrstila na prvo mesto po svoji prestižnosti in gostoljubnosti.

Foto: ekoper.si

Potovanje prijazno otrokom

Prestižna bela velikanka pluje med Karibi in Evropo, Koper pa je na zemljevid svojih destinacij postavila leta 2015, ko smo jo na privezu v Kopru lahko občudovali prvič.

Letos bo Koper skupaj obiskalo predvidoma 61 potniških ladij in nekaj manj kot 80 tisoč ladijskih turistov.

Potniki Celebrity Constellation lahko uživajo v devetih različnih barih, petih restavracijah, treh bazenih, velikem casinoju, fitnesu, prestižnih trgovinah in v gledališču. Poleg tega so na Celebrity Constellation poskrbeli, da je potovanje zanimivo tudi za otroke, saj na palubi najdemo otroški bazen, ki ga dopolnjuje pester animacijski program. Vsak, ki si zaželi športnega doživetja, pa si lahko privošči dobro igro košarke ali jogging.

Že jutri pa bomo pri nas gostili potniško ladjo Azamara Quest, medtem ko bo v soboto na potniškem terminalu privezana Thomson Spirit.