DomovNovicePOTNIŠKI TURIZEM: Elegantna Silver Muse prvič v Kopru

POTNIŠKI TURIZEM: Elegantna Silver Muse prvič v Kopru

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Danes je v Kopru prvič privezana potniška ladja Silver Muse, ki je k nam priplula s Hvara, že zvečer pa svojo pot nadaljuje proti Benetkam.

Potniško ladjo, ladjarja Silversea cruises, ki je bila splavljena v letošnjem letu, odlikujeta eleganca in prestiž, sprejme pa kar 596 potnikov. Danes je v Koper pripeljala 550 ladijskih gostov.

Silver Muse: razkošje in zabava

Kot je ob prvem prihodu potniške ladje v naše pristanišče že v navadi, je predstavnike Mestne občine Koper in Luke Koper na krovu sprejel kapitan ladje. V znak dobrodošlice sta mu županova svetovalka Jana Tolja in predstavnik Luke Koper Bojan Babič predala protokolarna darila ter v dar prejela model ladje.

V znak dobrodošlice sta mu županova svetovalka Jana Tolja (na fotografiji ob kapitanu ladje) in predstavnik Luke Koper Bojan Babič predala protokolarna darila. Foto: ekoper.si

Potnikom Silver Muse ponuja razkošno in nepozabno doživetje z odlično kulinariko z vsega sveta, zelo dobro pa je poskrbljeno za zabavo in družabne aktivnosti. Gostje lahko tako obiščejo gledališče, kjer se poleg gledaliških predstav odvijajo tudi glasbeni in plesni nastopi, filmski večeri, prostor pa je sicer tudi namenjen za organizacijo konferenc. Luksuzni bazen z jacuzzijem ter spa center poskrbita za sprostitev in razvajanje še tako petičnih gostov, pozabili pa niso niti na sobo za sprostitev, kjer gostje lahko v miru preberejo knjigo ali uživajo ob igranju družabnih iger. Prava zanimivost na potniški ladji pa je zagotovo čevljar, ki potnikom napravi čevlje po meri.