DomovNovicePOTNIŠKI TURIZEM: Koper gosti ultra luksuzno Silver Muse

POTNIŠKI TURIZEM: Koper gosti ultra luksuzno Silver Muse

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Danes se je v Kopru na potniškem terminalu že v zgodnjih jutranjih urah privezala Silver Muse, ki spada med ultra-luxury potniške ladje in je Koper prvič obiskala 26. maja.

Potniško ladjo, ladjarja Silversea cruises, ki je bila splavljena v letošnjem letu, odlikujeta eleganca in prestiž, sprejme pa kar 596 potnikov.

Ladja uporablja monokromatsko barvno paleto z veliko odtenkov rjave barve, bež in barve smetane. Gostje lahko občudujejo bogate detajle, tkanine in bleščeč marmor, kot  ga boste našli v številnih prestižnih salonih in restavracijah. Odlikuje jo preprost slog, ki pa še tako zahtevnega gosta ne bo pustil hladnega.

Silver Muse. Foto: ekoper.si

Za odlično počutje potnikov je oposkrbljeno

Potniki srebrne muze so večinoma starejši upokojenci, ki prihajajo iz Združenih držav, Velike Britanije in Avstralije. Silver Muse jim ponuja razkošno in nepozabno doživetje z odlično kulinariko z vsega sveta. Gostje lahko obiščejo gledališče, kjer se poleg gledaliških predstav odvijajo tudi glasbeni in plesni nastopi, prostor pa je namenjen tudi za organizacijo konferenc. Luksuzni bazen z jacuzzijem ter spa center poskrbita za sprostitev in razvajanje, pozabili pa niso niti na sobo za sprostitev.

Letos nas bo obiskalo predvidoma 61 potniških ladij in nekaj manj kot 80 tisoč ladijskih turistov. Največ potniških ladij, kar 11, je v Koper priplulo maja, prav toliko pa jih pričakujemo tudi oktobra, pestro bo tudi v ostalih mesecih.