DomovNovicePred nami so trije koncertni vikendi na Bonifiki

Pred nami so trije koncertni vikendi na Bonifiki

Naši krajiNoviceObvestilaProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Koprska Bonifika bo ta konec tedna prizorišče prvega od štirih koncertov, ki bodo v prireditvenem šotoru ob nogometnem stadionu nagovarjali ljubitelje različnih glasbenih zvrsti. Zaradi postavitve šotora bo od jutri, 25. marca, zjutraj manjši del parkirišča pri stadionu zaprt za promet.

Prvi pomladni koncert na odprtem bo Bonifika gostila to soboto, 26. marca, ob 21. uri. Pod okriljem dogodka Back in the City (Znova v mestu) bodo glasbo vrteli znani didžeji Dejan Milićević, Tomy Declerque, Angel ANX, Sputnik, Alessio, Alex Cvetkov in Boltzmann, pridružil pa se jim bo tudi MC Flasher.

Glasbeno obarvan bo tudi naslednji konec tedna, v petek, 1. aprila, bodo ob 21. uri nastopili mladi Jocker Out in skupina Mambo Kings, v soboto, 2. aprila, pa zasedba Paul Grem in Riblja Čorba. Pestro bo tudi v petek, 8. aprila, ko bosta občinstvo zabavala Luka Bassi in skupina Tequila.

Zaradi šotora bo manjši del parkirišča zaprt za promet. Zapora bo obremenila približno 40 parkirnih mest, na katerih ne bo mogoče parkirati od 25. marca zjutraj do 9. aprila.

Mestna občina Koper vsem, ki svoja vozila dnevno parkirajo na parkirišču za nogometnim stadionom, priporoča, da svoja vozila parkirajo na parkiriščih P+R v Semedeli oziroma ob glavni avtobusni postaji. Začasno bosta Mestna občina Koper in Marjetica Koper omogočili, da imetniki splošnih in posebnih parkirnih abonmajev (za območje ob stadionu) z njimi neomejeno parkirajo tudi na parkirišču ob Piranski cesti (Olimpijski bazen Koper) in ob Mandraču v Semedeli.

Organizatorji obljubljajo, da bodo poskrbeli za čim manjšo obremenitev z zvočnimi napravami, občina  pa občane prosi za strpnost, če bo ta kljub temu nekoliko višja, kot bi si morda sami želeli.

Foto: Promocijski material