DomovNovicePred vrati je 7. Mednarodni velikonočni rokometni turnir Koper Handball Cup

Pred vrati je 7. Mednarodni velikonočni rokometni turnir Koper Handball Cup

Naši krajiNoviceŠport Preglej vse novice
Deli vsebino

V času velikonočnih praznikov že tradicionalno Koper gosti rokometni turnir Koper Handball Cup. Letošnji bo med 7. in 9. aprilom potekal kar na sedmih prizoriščih v Kopru, Izoli in na Kozini. Turnirja se bo udeležilo več kot 90 ekip iz Slovenije, Avstrije, Hrvaške, Italije, Belgije in Slovaške.

Zaradi velikega odziva na turnir bodo tekmovanja na več športnih prizoriščih. Poleg dvoran v Kopru (Arena Bonifika, OŠ Antona Ukmarja, OŠ Koper, Srednja Tehnična šola Koper) se bo tekmovanje s programom odvijalo tudi v športnih dvoranah v Izoli in na Kozini.

Letošnji mednarodni turnir je namenjen mlajšim selekcijam. Organizatorji, športna agencija Eurofest, za udeleženke in udeležence poleg tekem pripravljajo tudi zabavni program.

Prireditve, kot je velikonočni rokometni turnir Koper Handball Cup, zagotovo spodbujajo prepoznavnost mesta in športne infrastrukture, ki jo znajo pohvaliti tudi naši športniki. Turnir je že tradicionalen in vsako leto izpeljan na visoki kakovostni ravni, saj se po poročanju organizatorja udeleženke in udeleženci v Koper vedno radi vračajo. Poleg tega Koper nudi tudi veliko možnosti za preživljanje prostega časa, saj se prav v tem času na vsakem koraku odvija veliko zanimivih dogodkov.

Več informacij o velikončnem rokometnem turnirju na povezavi.

Foto: Koper Handball Cup