DomovNoviceRadio Capris bo del koncertnega izkupička podaril otrokom

Radio Capris bo del koncertnega izkupička podaril otrokom

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Koncert Radia Capris se bliža z bliskovito hitrostjo, prav tako hitro pa izginjajo vstopnice za največjo zabavo na Obali. 16. junij ne bo le datum velike zabave, pač pa tudi dan dobrodelnosti.

En evro od vsake prodane vstopnice bo Radio Capris tudi letos podaril v dobrodelne namene. Potem, ko je že pomagal Zdravstvenemu domu Koper pri nakupu EKG-ja in mali Danaj pri zdravljenju težke bolezni, bo letos zbrana sredstva namenil Oddelku za pediatrijo Splošne bolnišnice Izola. Kot je povedala predstojnica oddelka, dr. Ivica Smajla, nujno potrebujejo aparat za astmo.

Lanski Caprisov koncert na Titovem trgu. Foto: Radio Capris

Priskrbi si svojo vstopnico za Caprisov koncert, na katerem te bodo zabavali Plavi orkestar, Šank Rock in drugi primorski glasbeniki, tudi ti. Dobiš jo na naslednjih prodajnih mestih: OMV, Petrol, Pošta Slovenije, Mercator center Koper, Turistična agencija Palma, Big Bang, Kompas, M Holidays, KŠOK, Kioski Delo, Trafike 3Dva, Avditorij Portorož in druga Eventimova mesta po celotni Sloveniji. Še do petka boš za vstopnico odštel le 14 evrov.