DomovNoviceRadio Capris gostuje v obmorskem parku v Žusterni

Radio Capris gostuje v obmorskem parku v Žusterni

Naši krajiNoviceObvestilaProsti časTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Na Radiu Capris bodo radijski program v naslednjih dneh oddajali v živo iz obmorskega parka v Žusterni, kjer za obiskovalce in poslušalce pripravljajo izredno zanimiv program in številne aktivnosti. Prvi jih je na terenu obiskal župan Mestne občine Koper Aleš Bržan.

Obiskovalci se bodo letos lahko preizkusili v namiznem nogometu, t. i. Caprisovem kalčetu, ki bo vse sodelujoče lepo nagradil. Petki bodo v okolici radijskega studia na plaži dišali po odlični kavi, poslušalce pa bodo razveselili tudi z brezplačnim sladoledom. Obiskovalci plaže pa bodo lahko sodelovali tudi pri nagradnem kolesu sreče.

V plažnem studiu s pogledom na Koprski zaliv se jim bodo pridružili tudi znani gostje. Med prvimi je bil koprski župan Aleš Bržan, ki je poslušalcem predstavil vse letošnje poletne novosti na plažah in razkril, katera mu je najljubša.

Radio poskrbel tudi za otroke

Pred Caprisovim plažnim studiem bodo na svoj račun prišli tudi najmlajši poslušalci. Ob sredah po 17. uri bodo v organizaciji Osrednje knjižnice Srečka Vilharja Koper potekale bralne urice, ob četrtekih ob  17. uri bodo dogajanje z atraktivnimi akrobatskimi točkami popestrili člani plesno-akrobatskega kluba Flip, ob petkih pa bodo za plažne igre in animacijo skrbele Vesele rokice. V soboto ob 9. uri se bo pred studiem odvila za vse ljubitelje joge tudi – joga na prostem.

Foto: Jakob Bužan