DomovNoviceRadio Capris poskrbel za nepozaben večer fantastične energije in pozitivnih vibracij

Radio Capris poskrbel za nepozaben večer fantastične energije in pozitivnih vibracij

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

V soboto je v Areni Bonifika potekal koncertni spektakel dveh najpopularnejših slovenskih rock zasedb – Siddharte in Big Foot Mame. Koncert, ki ga je organiziral Radio Capris, je bil razprodan, ogledalo si ga je več kot 3.200 ljudi. Letošnji Caprisov božični koncert so zaznamovale več kot štiri ure fantastične energije in pozitivnih vibracij.

Da je obalno občinstvo res nekaj posebnega, priznavata tudi pevca Tomi Meglič in Grega Skočir. »Taka prava rock ‘n’ roll fešta se lahko zgodi samo na Obali,« je prepričan Meglič.

Big Foot Mama so občinstvo uvodoma ogreli s svojo prvo uspešnico Mala nimfomanka, ki bo prihodnje leto dopolnila 25 let, sledile so rock klasike, kot so Rola se, Led s severa in Črn tulipan, ki so jih Big Footi odpeli enoglasno z občinstvom. Ker prav v teh dneh mineva 20 let od izida njihovega prvenca ID, je na tokratnem koncertu Siddharta v živo odigrala tudi nekaj pesmi s tega albuma, denimo Pot v X, Črnobelo in Nespodobno opravilo. Seveda niso manjkale njihove največje uspešnice Na soncu, Samo edini, Ring in Ledena. Meglič in Skočir sta zbrane večkrat povabila tudi k dobrodelnosti in jih pozvala k sodelovanju v Caprisovi dobrodelni akciji Hladilnik toplega srca. Akcija, ki jo Radio Capris organizira za pomoč družinam in otrokom z Obale, ki živijo v pomanjkanju, sicer traja še do 31. decembra.

Ekipa Radia Capris pa ne počiva. Že čez nekaj tednov namreč pripravlja prvi Caprisov Valentinov koncert, na katerem bo prvič v Sloveniji nastopila uradna tribute zasedba velikega Toša Proeskega. Zasedba prihaja iz Makedonije in je v svoji državi že izredno priljubljena. Tribute to Toše Proeski bo 14. februarja v Koper prinesel večer poln emocij in največjih uspešnic, ki jih že dolga leta prepevajo vse generacije.

Foto: Jaka Ivančič