DomovNoviceS Fantazimo do konca leta

S Fantazimo do konca leta

Naši krajiNovice Preglej vse novice
Deli vsebino

Fantazima ta teden s podaljšanim urnikom drsališča, Silvestrovanjem za otroke in otroškimi predstavami v prvih dneh novega leta.

Od danes, 27. decembra, pa do tega četrtka, 30. decembra, bo drsališče v Taverni obratovalo s podaljšanim urnikom, in sicer med 10. in 22. uro, v petek, na silvestrovo, pa med 10. in 18. uro, medtem ko bo v soboto, 1. januarja, drsanje možno med 10. in 22. uro, v nedeljo, 2. januarja, pa med 10. in 20. uro.

Po tem, ko so silvestrovanje na prostem v Kopru zaradi veljavnih vladnih ukrepov morali odpovedati, bodo v četrtek, 30. decembra, ob 17. uri, vseeno izpeljali Silvestrovanje za otroke, ki bo v koprski protokolarno-prireditveni dvorani Sv. Frančiška Asiškega. Na programu bo najprej otroška predstava Pika piše dobremu možu, nato bo najmlajše razveselil prihod dedka Mraza, nato pa še koncert skupine Čuki.

Za vstop v dvorano bo treba spoštovati PCT pogoj in si pravočasno zagotoviti brezplačne vstopnice, ki so na voljo v TIC Koper.

Prav tako bosta tudi to soboto in nedeljo (1. in 2. januarja) ob 11. uri v dvorani na programu brezplačni otroški gledališki predstavi. V soboto bodo uprizorili predstavo z naslovom Minka in Karli praznujeta, v nedeljo pa predstava Zimske radosti. Vstopnice za slednji niso potrebne.

Sicer pa praznična okrasitev Fantazime vabi na sprehod po mestu vse do 16. januarja 2022.  

Foto: Jaka Ivančič