DomovNoviceŠe je čas za prijavo za delo v koprski občini in Medobčinski upravi Istre  

Še je čas za prijavo za delo v koprski občini in Medobčinski upravi Istre  

Naši krajiNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

V teh dneh se izteka čas za prijavo na javna natečaja za zasedbo dveh delovnih mest: višjega svetovalca za splošne zadeve in javna naročila na Mestni občini Koper ter notranjega revizorja podsekretarja – vodjo medobčinske notranje revizije v Medobčinski upravi Istre. Obe zaposlitvi sta za nedoločen čas, s polnim delovnim časom. Roka za oddajo vlog se iztečeta danes, 10., oziroma v ponedeljek, 13. decembra.

Zadolžitve kandidata, ki se prijavlja na delovno mesto višjega svetovalca za splošne zadeve in javna naročila v Mestni občini Koper, bodo med drugim obsegale vodenje upravnih postopkov, vodenje in nadzor nad izvajanjem postopkov javnih naročil občine, sodelovanje pri postopkih za zavarovanje premičnega in nepremičnega premoženja občine in izvajanje podpornih nalog za Medobčinsko upravo Istre iz delovnega področja organizacijske enote. Ob prijavi na razpisano delovno mesto morajo imeti kandidati izobrazbo s področja prava in najmanj štiri leta delovnih izkušenj. Mestna občina Koper prijavo za razpisano delovno mesto sprejema do ponedeljka, 13. decembra. Razpis je dostopen na https://www.koper.si/public_tender/javni-natecaj-za-delovno-mesto-visji-svetovalec-za-splosne-zadeve-in-javna-narocila/.

Med objavljenima natečajema je prosto tudi mesto za zasedbo delovnega mesta notranjega revizorja podsekretarja – vodje Medobčinske notranje revizije v Medobčinski upravi Istre. Področje dela obsega vodenje organizacijske enote, izvajanje notranjega revidiranja in svetovanje o obvladovanju tveganja, načrtovanje revizijskih tehnik in metod vzročenja, pripravo revizijskih poročil ter izvajanje drugih nalog. Delovno mesto od kandidata zahteva visokošolsko univerzitetno izobrazbo oziroma magistrsko izobrazbo po drugi bolonjski stopnji, najmanj šest let delovnih izkušenj in opravljen izpit za državnega notranjega revizorja. Rok za oddajo vlog je danes, 10. decembra. Razpis je objavljen na https://www.koper.si/public_tender/javni-natecaj-za-delovno-mesto-notranji-revizor-podsekretar-vodja-medobcinske-notranje-revizije/.