DomovNoviceŠportne igre zaposlenih v Koper privabile udeležence iz številnih podjetij

Športne igre zaposlenih v Koper privabile udeležence iz številnih podjetij

Naši krajiNoviceŠport Preglej vse novice
Deli vsebino

Pod okriljem Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez po slovenskih regijah že tradicionalno organiziranjo regionalne Športne igre zaposlenih. V soboto, 14. maja, jih je v letošnji sezoni otvorila regijska pisarna OKS-ZŠZ Koper z organizacijo iger za zaposlene v južnoprimorski regiji. Igre so privabile približno 300 udeležencev iz številnih podjetij južno-primorske regije.

Številni udeleženci zaposlenih iz različnih podjetij južnoprimorske regije so skozi turnir in tekmovanja, ki so potekala na igriščih koprske Bonifike in v centru odbojke na mivki se pomerili v malem nogometu, odbojki na mivki, tenisu, košarki 3×3, pikadu in štafetnem teku ter dokazali, da je ravno zdrav duh v zdravem telesu najboljši način za premagovanje izzivov sodobnega časa.

»Turnirjev v šestih športnih disciplinah se je udeležilo približno 300 zaposlenih, kar kaže na to da, so podjetja in zaposleni v regiji vedno bolj osveščeni o pomenu rekreacije za zdravja in kakovostne odnose na delovnem mestu,« je izpostavil Goran Sambt, regijski koordinator OKS-ZŠZ in vodja prireditve.

Rezultati tekmovanj so objavljeni na spletni strani. Zmagovalne ekipe in posamezniki se bodo udeležili še zaključnega tekmovanja, ki bo 3. septembra, v Ljubljani in se tam pomerili še s kolektivi iz ostalih slovenskih regij.

Prireditev so omogočili Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez, Fundacija za šport, Mestna občina Koper in Luka Koper – sklad Živeti s pristaniščem.

Foto: Jakob Bužan