DomovNoviceTa konec tedna se obetajo spremembe prometnega režima

Ta konec tedna se obetajo spremembe prometnega režima

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Danes se v mesto vrača tradicionalna Rumena noč, ki obeta pester kulturni, zabavni in glasbeni program ter široko paleto kulinaričnih doživetij na treh prizoriščih starega mestnega jedra. Tako kot vsako leto, bo tudi tokrat prireditev prinesla začasne spremembe prometnega režima. 

Vse štiri dni prireditve, od 26. do 29. julija, bo med 16. in 3. uro zjutraj, za promet povsem zaprta Pristaniška ulica, od koprske tržnice do Ukmarjevega trga, za promet pa je zaprt tudi slednji. Na njem parkiranje ne bo mogoče od srede, 25. julija, do ponedeljka 30. julija, do 22. ure.

Sicer pa se pester festivalski program Rumene noči, ki nedvomno predstavlja enega vrhuncev letošnjega poletja v Kopru, začenja danes v Taverni, z vsebinami za najmlajše, in sicer dvema lutkovnima delavnicama Morsko deklico (17h) in Bontonom za male lumpe (19h). Živahno bo tudi na Istrskem odru, na  ploščadi pri Upravi za pomorstvo, kjer bosta v ob 20. uri nastopili legendi primorske glasbene scene Tulio Furlanič in Marino Legovič.