DomovNoviceTeden restavracij tudi v destinaciji Koper

Teden restavracij tudi v destinaciji Koper

Naši krajiNoviceProsti časTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Med 9. in 18. oktobrom bo v več kot 100 najboljših slovenskih gostilnah in restavracijah Teden restavracij. Sodelovale bodo tudi tri restavracije iz destinacije Koper.

V tednu restavracij običajno sodelujejo najboljše slovenske restavracije in kuharski mojstri, ki dvakrat letno – spomladi in jeseni – v desetih dneh v svojih restavracijah predstavijo svoje znanje v treh hodih in po prijazni ceni. S tem slovenski gostinci nagradijo svoje stalne goste za njihovo zvestobo in povabijo nove, da spoznajo vrhunsko kulinariko, ki ni nujno vedno draga.

V destinaciji Koper bodo na Tednu restavracij sodelovale restavracija Brič v Dekanih, restavracija Savor na koprski plaži in Džungla Gastrobar na Vojkovem nabrežju. V vseh treh omenjenih restavracijah boste jesenski meni lahko naročili po enotni ceni 19 evrov.

“Ni treba izbirati, temveč le izbrati. Teden restavracij je že izbor najboljših, zato se je treba odločiti le, katere boste obiskali tokrat,” je poudarja selektor tedna restavracij Uroš Mencinger.

Več o Tednu restavracij na: www.vivi.si

Rezervacije za teden restavracij so omejene in zelo hitro zapolnjene. Zato svojo rezervacijo oddajte čim prej.