DomovNoviceTIC Koper in Zvonik znova odpirata vrata

TIC Koper in Zvonik znova odpirata vrata

NoviceObvestilaTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Po nekajmesečnem premoru Turistično-informacijski center Koper (TIC) v Pretorski palači znova odpira vrata. Prav tako bodo znova možni ogledi koprskega Zvonika.

Po tem, ko je zaradi omejitev za zajezitev širjenja koronavirusa lani jeseni Turistično-informacijski center (TIC) Koper, tako kot večina ostalih TIC-ev po Sloveniji, zaprl vrata, se bodo ta konec tedna vrata TIC-a v Kopru znova odprla za obiskovalce.

Tako bo to soboto in nedeljo, 27. in 28. februarja, koprski TIC obratoval med 9. in 17. uro, od marca dalje pa ob petkih, sobotah in nedeljah med 9. in 17. uro. V času odprtja TIC-a bodo možni tudi ogledi koprskega Zvonika. V skladu z veljavnimi ukrepi bodo možni ogledi posameznikov oziroma skupin iz istega gospodinjstva.

V Zavodu za mladino, kulturo in turizem Koper, ki upravlja s TIC-em, obiskovalce prosijo, da ob vstopu v prostor razkužijo roke, ohranjajo predpisano varno razdaljo in nosijo zaščitno masko. Sicer so turistične informacije v delovnih dneh med 8. in 16. uro na voljo tudi preko telefona 05/ 6646 403 ali e-pošte tic@koper.si. Obiskovalce vabijo tudi, da spremljajo aktualno dogajanje na področju turizma v destinaciji Koper na spletni strani www.visitkoper.si ter prek Facebook in Instagram strani @Visit Koper.

Foto: Vid Ponikvar