DomovNoviceTitov trg bo gostil dobrodelni koncert Istra za Slovenijo

Titov trg bo gostil dobrodelni koncert Istra za Slovenijo

Naši krajiNoviceObvestilaProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Tudi istrske občine se pridružujejo dobrodelnemu valu, ki je zajel številna mesta širom Slovenije. V sodelovanju s Koda Events bodo prizadetim v poplavah pomagali tudi številni primorski glasbeniki. V nedeljo, 3. septembra, se bo ob 19. uri Titov trg spremenil v prizorišče dobrodelnega koncerta Istra za Slovenijo. Izkupiček od prodanih vstopnic bo namenjen prebivalcem z različnih poplavljenih območij.

V osrčju našega mesta bo nastopilo 26 pevcev oziroma skupin: Anika Horvat, Aleksander Novak, Booom!, Drago Mislej Mef, Drill, Easy, Faraoni, Gedore, Gregor Ravnik, Klapa Semikanta, Lara Baruca, Lean Kozlar Luigi, Lea Sirk, Masayah, Ne me jugat, Paul Grem, Platana, Primorski fantje, Rudi Bučar, Slavko Ivančić, Tinkara Kovač, Tulio Furlanič, Zmelkoow, Žiga Rustja, Samuel Lucas in Žavbi brothers.

Koncert bosta v živo prenašala Radio Koper in Radio Capris. V primeru slabega vremena bo dogodek v koprski športni dvorani Arena Bonifika.

Vstopnice za ogled koncerta, ki bo po dolgih letih na enem mestu združil odlične primorske glabenike, skupine in vseslovensko priljubljene glasbene izvajalce, so naprodaj na vseh Eventimovih prodajnih mestih. Več informacij o nakupu vstopnic na povezavi.

 Foto: MOK, Radio Capris, Koda Events