DomovNoviceTitov trg v znamenju dobrodelnosti

Titov trg v znamenju dobrodelnosti

Naši krajiNoviceProsti časSlovenijaTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Koprski osrednji trg je včeraj gostil dobrodelni koncert za otroke in mladostnike s poplavljenih območij – Istra za Slovenijo. Na koncertu, ki so ga pripravile tri medijske hiše – Radio Koper, Radio Capris in Primorske novice – skupaj z glasbeniki in agencijo Koda Events, so zbrali nekaj več kot 30.000 evrov.

Koper je sinoči gostil velik dobrodelni koncert Istra za Slovenijo, na katerem so nastopili skoraj vsi najbolj priljubljeni izvajalci zabavne glasbe iz slovenske Istre. V naboru 25 glasbenikov in skupin so nastopili Anika Horvat, Aleksander Novak, Booom!, Drago Mislej Mef, Drill, Easy, Faraoni, Gedore, Gregor Ravnik, Klapa Semikanta, Lara Baruca, Lean Kozlar Luigi, Lea Sirk, Ne me jugat, Paul Grem, Platana, Primorski fantje, Rudi Bučar, Slavko Ivančić, Tinkara Kovač, Tulio Furlanič, Zmelkoow, Žiga Rustja, Samuel Lucas in Žavbi brothers.

Na koncertu Istra za Slovenijo, ki so ga pripravile tri medijske hiše – Radio Koper, Radio Capris in Primorske novice – skupaj z glasbeniki in agencijo Koda Events, so zbrali nekaj več kot 30.000 evrov.

Celoten izkupiček od prodanih vstopnic in poslanih sms sporočil bodo organizatorji preko Zveze prijateljev mladine Slovenije namenili otrokom in mladostnikom s poplavljenih območij Slovenije.

Dobrodelni zvonik navdušil številne

V dobrodelno akcijo pa se je z »Dobrodelnim zvonikom« vključil tudi Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper. Vsi, ki so od začetka prejšnjega tedna do sinoči kupili vstopnico za obisk koprskega zvonika, so tako dodatno prispevali k dobrodelnosti. V akciji Dobrodelni zvonik je bilo zbranih 2500 evrov, ki jih bo koprski Zavod prav tako namenil Zvezi prijateljev mladine Slovenije.

Foto: Alan Radin Radio Koper