DomovNoviceTudi letos nas čaka 10 tednov doživetij

Tudi letos nas čaka 10 tednov doživetij

Naši krajiNoviceProsti časTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

V destinaciji Koper bodo kar 10 tednov zapored vsak dan na programu različna doživetja. Ponudnike iz Mestne občine Koper vabijo, da se vključijo v akcijo.

Po lanskoletni več kot uspešni poletni promocijski kampanji 10 tednov doživetij v Kopru so se v koprskem Zavodu za mladino, kulturo in turizem odločili, da podobno akcijo izpeljejo tudi letos poleti. V sodelovanju s turističnimi ponudniki iz destinacije Koper si želijo, da bi bila vsak dan na voljo različna doživetja, kot so vinske degustacije in ogledi kleti, degustacije oljčnih olj in drugih istrskih produktov, kolesarski izleti ter ostala doživetja za aktivne.

V ta namen vabijo ponudnike iz destinacije Koper, da se s svojimi aktivnosti vključijo v promocijsko kampanjo.  Vsi, ki bi v akciji želeli sodelovati, to lahko storijo prek obrazca na povezavi.

Ponudniki, ki se bodo odločili za izvedbo doživetij, bodo s strani Zavoda za mladino, kulturo in turizem Koper deležni posebne promocijske podpore, medtem ko bo prijava na doživetja in njihovo plačilo potekalo neposredno pri ponudnikih doživetij.

Foto: Jaka Ivančič