V Koper je danes priplula gostoljubna Celebrity Constellation

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Prestižna potniška ladja, ladjarja Celebrity Cruises je v zgodnjih jutranjih urah k nam priplula iz Benetk, z njo pa tudi 2200 potnikov. Pozno popoldne bo ladja svojo pot nadaljevala proti Dubrovniku.

S skoraj 300 metri dolžine, sodi ladja Celebrity Constellation med večje potniške ladje, ki so letos priplule v naše mesto. Do konca letošnjega leta bomo v Kopru gostili še 25 potniških ladij, kot zadnja se bo na potniški terminal 3. novembra privezala Seaborn Ovation, ki bo k nam prišla prvič.

Potniki Celebrity Constellation lahko uživajo v devetih različnih barih, petih restavracijah, treh bazenih, velikem casinoju, fitnesu, prestižnih trgovinah in v gledališču. Poleg tega so na Celebrity Constellation poskrbeli, da je potovanje zanimivo tudi za otroke, saj na palubi najdemo otroški bazen, ki ga dopolnjuje pester animacijski program. Vsak, ki si zaželi športnega doživetja, pa si lahko privošči dobro igro košarke ali jogging.

Prestižna bela velikanka pluje med Karibi in Evropo, Koper pa je na zemljevid svojih destinacij postavila leta 2015, ko smo jo na privezu v Kopru lahko občudovali prvič. Kot zanimivost naj omenimo, da se je po anketah, ki jih izvajajo v družbi Traveler Cruise Poll kar šestkrat uvrstila na prvo mesto po svoji prestižnosti in gostoljubnosti.