DomovNaši krajiV Koper se konec februarja vrača čezmejni zaposlitveno karierni sejem

V Koper se konec februarja vrača čezmejni zaposlitveno karierni sejem

Naši krajiNoviceObvestilaProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Koprska območna služba Zavoda za zaposlovanje v sodelovanju z mrežo EURES pripravlja čezmejni zaposlitveno karierni sejem, na katerem se predstavilo več kot 100 razstavljavcev iz regije in celotne Slovenije. Sejem, ki bo potekal v četrtek, 29. februarja, med 11. in 17. uro v športni dvorani Arena Bonifika, bo združil podjetja in iskalce zaposlitev iz izpostavljenih območij.

Sejem je namenjen iskalcem zaposlitve, šolajoči mladini in delodajalcem iz obmejnih regij Slovenije, Italije in Hrvaške, upokojencem, podpornim institucijam. Podjetja bodo na sejmu predstavila svojo dejavnost in zaposlitvene priložnosti na različnih področjih, od projektnega vodenja do dela v komerciali, prodaji, administraciji, logistiki, kuhinji, zdravstvu, proizvodnji, skladišču in veliko več.

Iskalci zaposlitve bodo na sejmu imeli možnost vzpostaviti stik z delodajalci, se predstaviti s svojim življenjepisom ali na razgovoru z delodajalcem. Obiskovalci bodo lahko na sejmu izvedeli več o možnostih izobraževanja, poklicnih prekvalifikacij ter razvoju in realizaciji poslovne ideje. Vstop na sejem je brezplačen.

 

Več informacij z navedbo vseh sodelujočih delodajalcev ter urnikom obsejemskih aktivnosti najdete na povezavi.

Foto: MOK